CF_Schiphol.jpg
Home__Autos.jpg

Over ons

Flotrans is een dynamisch transportbedrijf met een jong management. Flotrans is gevestigd in Zwanenburg onder de rook van Amsterdam en Schiphol met uitvalswegen zoals de A9 en de N200. Het leveren van hoogwaardige dienstverlening in de transportsector geeft ons bestaansrecht. Wij hechten grote waarde aan gemotiveerde en betrokken medewerkers. Wij investeren dan ook in onze medewerkers middels opleidingen en trainingen.

Historie

De datum van oprichting van wat nu Flotrans is, is gedateerd in 1960 voorheen van Harten transport. Het is altijd een bedrijf geweest wat binnen de familie is gebleven tot heden aan toe. De oprichter is Piet van Harten, verder uitgebreid in 1978 door zijn zoon Ronald van Harten. Het transport bestond toen uit het bevoorraden van bier aan Horeca gelegenheden in Amsterdam en omstreken. In 1994 is daar confectievervoer bij gekomen en het bedrijf is daar zich verder in gaan specialiseren. In 2004 is de tak bevoorrading van bier transport stopgezet en is het bedrijf verder gegaan met de confectie. Sinds juli 2007 is het overgenomen door diens dochter Sabine Cast – van Harten en schoonzoon Marvin Jon Cast. Zij hebben het bedrijf verdere laten uitgroeien naar meerdere eenheden en een gezond bedrijf met nog meer ambities voor de toekomst. 

Toekomst

Flotrans wil in de toekomst een groter pand met nog meer capaciteit om nog beter bij de wensen van haar klanten te komen. Flotrans is 24 uur 7 dagen in de week telefonisch bereikbaar voor al haar klanten. Wilt u meer informatie over onze diensten? Kijk dan snel bij Diensten!

Contact

Flotrans Fashion Logistics
Zwanenburgerdijk 341
1161 NN Zwanenburg
Telefoon: +31 20 4977367