CF_Schiphol.jpg
Home__Autos.jpg

Diensten

Hangend vervoer specialisme

Hangend vervoer specialisme

Flotrans verzorgt uw confectievervoer in schone, goed uitgeruste wagens. Ons gehele wagenpark is speciaal ingericht voor hangend confectievervoer met uitschuifbare stangen, hierdoor kunnen wij uw confectie in de juiste staat afleveren op de plaats van bestemming. Echter zijn onze wagens ook prima in te zetten voor het transport van pallets en dozen. Onze chauffeurs hebben ruime ervaring op het gebied van confectievervoer en zij zorgen ervoor dat uw zending tijdig en in de juiste staat op de plaats van bestemming zal worden afgeleverd.
Distributie Nederland

Distributie Nederland

Uw goederen binnen 48 uur afgeleverd, of nog sneller via spoedtransport. Binnen de Benelux verzorgen we dit graag en zorgvuldig voor u. Dat doen we met onze speciaal daarvoor uitgevoerde wagens die geschikt zijn voor multifunctionele belading. Voorzien van onder andere boardcomputers, GPS, elektronische beveiliging en een laad-/losklep.
Forwarding

Forwarding

Luchtvracht In samenwerking met ons zusterbedrijf FlowFreight bieden wij u de volgende luchtvrachtdiensten:
Container Transport

Container Transport

Flotrans verzorgt diverse mogelijkheden voor containervervoer binnen Europa. Qua formaten zijn de mogelijkheden onbeperkt: 20, 30, 40 en 45 ft containers zijn voor ons dagelijks werk. Maar ook voor containers in High Cube formaat bent u bij ons aan het juiste adres!
Warehousing

Warehousing

Bij ons treft u een breed scala aan warehousing mogelijkheden. Wij beseffen ons dat u als klant specifieke wensen heeft en juist hierin komt onze flexibiliteit uitstekend naar voren. Door onze persoonlijke, vakkundige en professionele aanpak beheersen wij uw complete proces. Goed doordacht en op maat gemaakt. Om welke diensten het ook gaat, wij sluiten volledig aan op uw wensen.

Contact

Flotrans Fashion Logistics
Zwanenburgerdijk 341
1161 NN Zwanenburg
Telefoon: +31 20 4977367